Sport

2012.11.04. 18:33

Rászolgált volna az egy pontra a Paks NB II-es csapata

Egy szabálytalannak tűnő góllal nyert a Gyirmót Pakson az NB II-es focibajnokság Nyugati csoportjának vasárnapi meccsén.

TEOL

Labdarúgó NB II, Nyugati csoport, 12. forduló
MVM Paks II–Gyirmót 1–2 (0–1).
Paks, 100 néző. V: Lovas L. (Mohos, Becséri). Paks II: Kovács A. – Szalontai, Berkó, Féhr, Galambos – Blatt, Budai, Kesztyűs (Laták, 78.), Cziráki (Kovács M., 63.) – Czinger, Feil (Eisenberger, 75.). Edző: Lengyel Ferenc. Gyirmót: Holczer – Csizmadia (Fitos, 53.), Balog Z., Kardos N., Illés Gy. – Nagy G., Oross, Magasföldi (Horváth R., 85.), Regedei, Lázár P. – Laki (Tóth N., 65.). Vezetőedző: Csank János. Gól: Szalontai a 67., illetve Laki a 45., Magasföldi a 79. percben.
Lengyel Ferenc: – Taktikus, jó ellenfél ellen sikerült eltüntetnünk az osztálynyi különbséget, de egy szabálytalannak tűnő góllal vereséget szenvedtünk.
Csank János: – Nagyon jó, harcos csapat ellen játszottunk, nem túl jó talajú pályán. A győzelem volt a legfontosabb, nehezebben szereztük meg, mint amit vártam.

A bajnoki tabelláért kattintson ide!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!