Sport

2013.04.25. 16:14

Támadni fog Győrben az MVM Paks

Támadószellemben lép pályára Győrben az MVM Paks NB I-es futballcsapata. Kell a pont a listavezető otthonában.

TEOL

A lehető legrosszabbkor szenvedett vereséget a bajnokságban listavezető Győr. Az ETO 22 veretlenül megvívott találkozót követően kedden Kecskeméten szaladt bele egy kiadós pofonba (2–5). Horváth Ferenc csapata minden tekintetben Pintér Attila együttese fölé nőtt, a vendég zöldek még csak megközelíteni sem tudták a korábbi fordulókban mutatott, lendületes, megalkuvást nem ismerő futballjukat. Így odalett a hosszú széria, amit még a második fordulóban kezdett el építeni az ETO.

A bajnoki szezon nyitókörében a DVSC 4–1-re győzte le Völgyiéket, akik aztán 15 győzelmet és 7 döntetlent értek el következő 22 meccsükön.
Az MVM Paks ma este éppen Győrbe látogat. A meccs elsülhet jól is, de akár rosszul is. Nagy kérdés, hogy az ETO kisiklása csupán egy meccses volt-e, vagy esetlen mostanra elfogyott a lendület? Ha utóbbiról van szó, jó esélye lehet a Paksnak arra, hogy jó eredményt érjen el.

– Nem védekezni fogunk, támadni akarunk, mert pontot vagy pontokat kell szereznünk – tekintett előre a találkozóra Tomiszlav Szivics a Paks vezetőedzője. – Olyan futballisták fognak pályára lépni, akik ebben a szellemben futballoznak majd. Ha netán nem így lenne, akár a tizedik percben kihasználom mindhárom cserelehetőségemet.

– A győriek minden bizonnyal a szokottnál is jobban fognak harapni, hiszen egyrészt ki akarják javítani a kecskeméti kisiklást, másrészt pedig bajnokok akarnak lenni, és ehhez hazai pályán mindenkit le kell győzniük. Mi is tanultunk azonban a múlt heti, székesfehérvári vereségünkből. Ráadásul a helyzetünk is jobb mint legutóbb, Fiola Attila és Szabó János ugyanis visszatérhet eltiltása után, és Bartha László is leülhet a kispadra. Ugyanakkor egy hiányzónk most is lesz, Vayer Gábor csak a lelátóról követheti az összecsapást.

OTP Bank Liga, 25. forduló. Győri ETO–MVM PAKS. Győr, ETO-Park. Péntek, 19 óra (tv: Sport1). Az MVM Paks tervezett kezdőcsapata: 24 Csernyánszki – 16 Heffler T., 63 Éger, 18 Fiola, 30 Szabó J. – 6 Sifter, 7 Báló – 42 Könyves, 20 Lázok, 27 Heffler N. – 55 Tököli. Kispad: 1 Németh G. (kapus), 8 Kovács G., 17 Juhász D., 19 Mészáros I., 25 Eppel, 39 Bartha, 95 Hahn.

A bajnoki tabelláért kattintson ide!

Már kaphatók a jegyek a Fradi paksi meccsére

Jövő vasárnap a Ferencváros látogat Paksra – ahogy az elmúlt években, úgy ezúttal is óriási az érdeklődés a találkozó iránt. Minden bizonnyal ezúttal is telt ház, 5500 néző előtt játszik majd a két csapat a Fehérvári úti stadionban. A jegyeket érdemes már elővételben megvásárolni. Jövő csütörtöktől szombatig kínálkozik erre lehetőség a stadion büféjében, 8 és 19 óra között. A meccs napján pedig 8 és 14 óra között. A felnőttek 1200 forintért, a nyugdíjasok és diákok 800 forintért válthatják meg a tiketteket. A Fradi 1150 jegyet igényelt, 600-at Budapesten árulnak, 550-et pedig Pakson vásárolhatnak meg a szurkolók. A meccs 18.30 órakor kezdődik.

-->

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!