Sport

2013.09.18. 11:28

KSZL: vereséggel kezdett a Szekszárd AC

Vereséggel kezdett a Klubcsapatok Szuperligája 2013/14-es sorozatában a Szekszárd AC női asztaliteniszcsapata.

TEOL

Sáth Sándor szakmai igazgató alakulata a negyedik fordulóból előrehozott mérkőzésen a Mlados Zagreb csarnokában kapott ki. A szekszárdiak egészen 3:3-ig tartották a lépést, de az utolsó három partiban a horvátok koncentráltak jobban, így ők örülhettek győzelemnek. A szekszárdiak legjobbja Ema Recko volt, aki két egyéni partit is megnyert, kár, hogy a legfontosabbat, a fiatal Tubikanec ellen elveszítette. A SZAC a sorozat második fordulójában, szeptember 24-én, kedden 17 órakor az SVS Ströck csapatát fogadja. Nem lesz könnyű dolguk Szvitacséknak, hiszen az osztrák alakulat a sorozat egyik legjobbja, a végső siker egyik esélyeseként emlegetik.

Klubcsapatok Szuperligája, B-csoport, a 4. fordulóból előrehozott mérkőzésen. Mladost Zagreb–Szekszárd AC 6:3. Eredmények, páros: Mirela Durak, Mateja Jeger–Szvitacs Alexa, Ema Recko 3:2. Egyéni: Durak–Tóth Kata 3:0, Ivana Tubikanec–Szvitacs 1:3, Jeger–Recko 2:3, Tubikanec–Tóth K. 3:1, Durak–Recko 2:3, Jeger–Szvitacs 3:0, Tubikanec–Recko 3:0, Jeger–Madacki Mirela 3:2.
A csoport másik, eddig lejátszott mérkőzésén az SVS Ströck 6:2-re nyert a szlovák U21-es válogatott ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!