Sport

2014.03.18. 15:12

Száz korongra céloztak az évadnyitón

Címkék#bonyhád

A Bonyhádi Sportlövész Klub szervezte 100 korongos megmérettetésre az ország számos pontjáról érkeztek versenyzők.

Vizin B.

Elkezdődött a szezon a helyi lőtéren a hétvégi évadnyitó korongvadász versennyel.  A Senior kategóriában a budapesti dr. Palkovics András állhatott fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára kilencvenöt találattal. Őt a kiskunfélegyházi Szarka József követte nyolcvankilenccel, míg a bronzérmet az ugyancsak a fővárosból érkezett Mayer Zsolt szerezte meg nyolcvanhat koronggal.

A Senior II-es mezőnyben nyolcvankét találattal a pécsi Papp Ferenc nyert, megelőzve a budapesti, hetvenhét korongot lőtt Szabó Károlyt és a hetvenkét találatot elért szekszárdi Junkuncz Józsefet. A Vadász kategóriában – szétlövés után – Luczó Csabához került az aranyérem (81/24) találattal, őt a pécsi dr. Nyári Roland követte a dobogón (81/21), a harmadik helyet pedig a fővárosból érkezett Simon Gábor szerezte meg hetvenkilenc koronggal. A csapatok versenyében Kiskunfélegyháza végzett az élen, az ezüstérmet a házigazda bonyhádiak Csík István, ifjabb Csík István, Farkas József triója szerezte meg. Dobondi Istvántól azt is megtudtuk, hogy a következő megmérettetéseket április 13-án és május 4-én tartják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!