Sport

2014.11.24. 15:20

Elveszítette veretlenségét az FGKC

A szezonban először kapott ki a Szekszárdi Fekete Gólyák KC NB I/B-s női kézilabdacsapata, amely Szombathelyen maradt alul.

TEOL/B.L.

Női NB I/B. Haladás VSE–Szekszárdi FGKC 26–23 (14–11). Szombathely, 350 néző. V: Felhő, Öcsi. Szekszárd: Schell– Grénus 2, Farkas A. 3, Urfi 7 (4), HORVÁTH SZ. 2, Vasas 5 (2), Reisch 4. Csere: MÉSZÁROS M. (kapus), Tóth B., Nagy Sz. Edző: Tabajdi Ferenc.
Hétméteresek: 11/8, ill. 10/6.
Kiállítások: 10, ill. 4 perc.

Már a meccs elején meglépett a házigazda csapat, amely kihasználta, hogy a vendégek sokat hibáztak, védekezésük – különösen a vonalon – sebezhető volt (14. p.: 8–3). A második félidőben többször két gólra felzárkóztak a Gólyák, de a hazaiak irányítóját és beállósát képtelenek voltak tartani. Mészáros Melinda bravúrjaival még lett volna esélye a vendégeknek a szoros eredményre, de a kritikus pillanatokban ismét jöttek a technikai hibák.  

Tabajdi Ferenc: – Szurkolóink felvették a versenyt a hazai közönséggel. Sajnos a pályán ez nem így történt. A meghatározó játékosaink közül többen gyengén játszottak, s mivel ebből a keretből nehéz összerakni egy közepes szintű védekezést, nem lehetett más az eredmény. Egy ilyen kvalitású csapat ellen három-négy kimagasló teljesítményre lett volna szükség – az álmainkat reálisabbá kell tenni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!