Sport

2014.11.19. 14:13

Húsz csapat jelentkezését várják a téli teremfocitornára

Címkék#Szekszárd

Idén huszonkettedik alkalommal rendezik meg a szekszárdi városi sportcsarnokban a téli kispályás teremfocitornát, amelyre jelentkezőket várnak.

B. L.

A rendezőség baráti társaságokat, cégek, intézmények dolgozóiból szerveződött csapatokat, illetve labdarúgó-szakosztályok kispályás együtteseit várja a sorozatra. A kupát a beérkező nevezésektől függően két csoportban, csoportonként 8-10 csapattal rendezik szombati és vasárnapi játéknapokon 5x2 méteres kapukkal. (A játékidő 2x25 perc.) A nevezési határidő november 27., 16 óra. Nevezéseket a beérkezés sorrendjében, legfeljebb húsz csapatig fogadnak el. A nevezési díj alakulatonként 55 ezer forint.

A tornán csak azok a csaptok vehetnek részt, amelyek legkésőbb a technikai értekezlet időpontjáig - 2014. december 2., 17 óra - befizetik a nevezési díjat. A nevezési lapokat a Szekszárd Városi Sport- és Szabadidőközpont címére (7100 Szekszárd, Keselyűsi u. 3.) kell eljuttatni, vagy a titkárságra leadni. A teremlabdarúgó-sorozat legjobbja 60 ezer forintos sportszer-vásárlási utalvánnyal gazdagodik. További részletek a www.sportcsarnokszekszard.hu internetes oldalon. A torna december 07-től 2015. február 08-ig tart. Tavaly a Pr-Trans nyerte a megmérettetést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!