Sport

2015.09.09. 16:15

Yu Yang letette a névjegyét

A Szekszárd AC új kínaija három sima győzelemmel mutatkozott be a Klubcsapatok Szuperligájában.

R. G.

Magabiztos győzelemmel kezdte meg szereplését a Klubcsapatok Szuperligájában a Szekszárd AC, amely kedden 6:3-ra nyert az LZ-Linz Froschberg ellen. A szekszárdiaknál ezen a meccsen mutatkozott be a Kínából igazolt védőjátékos Yu Yang, aki valamennyi mérkőzését simán, 3:0-ra nyerte. A legjobban a cseh Stefcová ellen „szenvedett meg”, rivális 23 poénra volt jó, az osztrák Mischeknek mindössze 14-et engedélyezett. A két kínai csatájából is viszonylag simán (9, 5, 7) került ki győztesen. A csoport harmadik tagja a cseh SKST Mart Hodonín gárdája, amellyel először idegenben, október 20-án meccselnek a szekszárdiak. Az osztrákokhoz október 27-én utaznak Madarászék, míg a cseheket – a csoport zárómeccsén – november 24-én fogadják.  

Klubcsapatok Szuperligája. Szekszárd AC–LZ-Linz Froschberg 6:3. Eredmények, páros: Yu Yang, Madarász Dóra–Karoline Mischek, Gui Lin 1:3. Egyéni: Tóth Edina–Karoline Mischek 3:0, Yu Yang–Kristina Stefcová 3:0, Madarász Dóra–Gui Lin 2:3, Yu Yang–Karoline Mischek 3:0, Tóth Edina–Giu Lin 2:3, Madarász Dóra–Kristina Stefcová 3:0, Yu Yang–Gui Lin 3:0, Imre Leila–Karoline Mischek 3:1.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!