Sport

2017.05.04. 15:30

Felvezető cikkünk a KSC-Sopron negyedik felvonásához

A bajnoki döntő, és egyben az idei szezon meghosszabbításáért száll harcba Djokics Zseljko együttese Sopronban.

TEOL

– Már eddig is bizonyítottuk, hogy a mi legnagyobb erényünk az óriási szívünk – fogalmazott a hétfői találkozón 27 pontja mellé 8 lepattanót is leszedő Eva Lisec. – Most is a szívünk vitt előre bennünket, mindenáron meg akartuk mutatni, hogy megvan bennünk a bajnoki arany megszerzéséhez szükséges erő és tudás. Mert most már az aranyra hajtunk! Remekül koncentráltunk, végig motiváltak voltunk és a végéig bírtuk erővel. Köszönjük a közönségünknek, fantasztikusak voltaktette hozzá a szlovén válogatott center.

A szekszárdi szurkolókon ezúttal sem fog múlni semmi, a hűség városába tartó buszuk 11.30 órakor gördült ki a Garay Gimnázium mögötti parkolóból. Az egyik drukker, Czank István az alábbi képet küldte el nekünk.

Mint biztosan tudják már, az M4 Sport élőben közvetíti a döntő valamennyi mérkőzését, így a mai, negyedik felvonást is. A streamért kattintson IDE (majd a jobb felső sarokban az ÉLŐ menüpont alatt válassza az M4 Sportot).

A bajnoki döntőhöz kapcsolódó korábbi cikkeik között pedig itt böngészhet (az írásért kattintson a szövegre):

Djokics Zseljkóval a finálé előtt készített interjú
Az első mérkőzés tudósítása
Elszántan készül a KSC a döntő második meccsére
Közel volt az egyenlítéshez a KSC Szekszárd, de győzött a Sopron
A harmadik mérkőzés szöveges tudósítása
Kétszeri hosszabbítás után szépített a KSC Szekszárd
Vasárnapra halasztaná a bajnokavatást a KSC

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!