Sport

2017.05.24. 15:59

Rangos díjat kapott az edző

Scherer Tamás az ünnepi gyűlésen vette át az elismerést.

Balázs László ([email protected])

Múlt héten tartotta a Magyar Diáksport Szövetség (MDSZ) jubileumi, 30. küldöttgyűlését. [caption id="" align="alignleft" width="650"] Scherer Tamás (középen) az elismeréssel (Beküldött kép)
[/caption]

A Magyar Tudományos Akadémia Kodály-termében tartott eseményen a szervezet korábbi elnökei – Novotny Zoltán, Deák György – idéztek fel emlékeket az elmúlt évtizedekből, majd Balogh Gábor, a Magyar Diáksport Szövetség jelenlegi elnöke jellemezte a 2012–2017-es időszakot, illetve ismertette a szervezet jövőbeni elképzeléseit, tevékenységének új irányait.

Ezt követően jubileumi országos elismeréseket adtak át az MDSZ korábbi vezetőinek, valamint egykori és jelenlegi dolgozóinak. A megyéből – a Tolna Megyei Diáksport Tanács elnökségének felterjesztése alapján – Scherer Tamás német–testnevelés szakos tanár, a szekszárdi Dienes Valéria Általános Iskola testnevelője, a megyei diáksport szervezet elnökségi tagja kapta. Atlétaedzőként tanítványai több mint száz érmet szereztek már diákolimpiákon, sportágválasztók, utcai futóversenyek gyakori szervezésével nyújt egyéb megmérettetési lehetőséget a fiatalok számára.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!