Szépség és divat

2010.07.19. 17:08

Doutzen Kroes terhes!

Tavaly a német szupermodell,Heidi Klum vonult, negyedik gyerekével szülési szabadságra, őt Adriana Lima követte, aki novemberben adott életet kislányának.

BAMA

Victoria''s Secret legkedvesebb angyalkái azonban nem sokat tétlenkedtek, hiszen Heidi alig néhány héttel szülése után máris szerepelt a fehérnemű cég nagyszabású show-ján.

A brazil szépség, Adriana sem sokáig várt a visszatérésre,a nemrégiben megjelenő V magazin címlapján, mint a világ egyik legszexisebb test büszke tulajdonosnője pózolt friss anyukaként!

A Victoria''s Secretnél ezzel azonban nem ért véget a gyermekáldás, hiszen most a holland szőkeség, Doutzen Kroes jelentette be, hogy három hónapos terhes, így feltehetően nemsokára eltűnik egy kis időre a divatvilágból. A szupermodellt ráadásul barát, DJ Sunnery hamarosan az oltár elé vezeti majd, úgyhogy annak ellenére, hogy az első három hónap azért kissé megviselte Doutzent remekül érzi magát és természetesen nagyon boldog.

Persze, rögvest felmerült a kérdés, vajon Kroes is olyan hamar visszatér-e majd a kifutókra, mint kolléganői? A holland szépség annyit máris leszögezett, hogy természetesen látjuk még, karrierjét nem adja fel, de siettetni nem fogja a dolgot, csak akkor áll újra munkába, ha igazán tökéletes formában lesz!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!