Sztárvilág

2009.03.30. 14:21

Claudia egyre rosszabbul van, mégsem kímélik!

Nem könnyű egyedül végigcsinálni egy házassági válsággal egybekötött költözést, és a feszített munkát. Claudiának ehhez még hozzájött kislánya és saját betegsége is. Pihennie kellene, de a forgatás valakinek mindennél előbbre való, és nem biztos, hogy épp a műsorvezetőnek!

Kiskegyed

Ha így folytatja a hajtást Liptai Claudia, nagyobb baja is lehet, mint egy kis betegség, erre már ő is rájött! Múlt heti rosszulléte után – bár az orvos legalább egy hetes pihenést javasolt neki – csak egyetlen egy napot maradhatott otthon.

Csendben kéne maradnia

Szakorvos tiltaná el a beszédtől Claudiát, de a műsorvezető a MrésMrs forgatási munkálatai miatt nem tehet elegen a javaslatnak. Ezt a forgatás alatt el is mondta, mivel a folyamatos hangos beszéd miatt fájdalmai voltak.



Nem maradhat otthon?

Egymásnak ellentmondó információk jelentek meg arról, hogy miért nem maradt otthon Claudia, ha egyszer az orvosa szerint is ez lenne a leghelyesebb? A műsorvezető egyik munkatársa úgy nyilatkozott, hogy Claudia akarta folytatni a munkát, míg mások azt rebesgetik, hogy a TV2-nek van annyira szüksége sztárjára, hogy nem akarják hosszabb pihenőre engedni, még akkor sem, ha beteg. Ennek ellentmondani látszik a csatorna nyilatkozata, melyben kijelentik, hogy mivel Claudia az egyik vezető arca a csapatuknak, fontosnak tartják, hogy tökéletes egészségnek örvendjen. Vajon mi lehet az igazság?

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!