Sztárvilág

2009.03.18. 19:17

Korda György 70 éves, de igencsak tüzes szerető!

Lassan harminc éve házas Korda György és Balázs Klári. Ki gondolná, hogy a mindig vidám Gyuri bácsi és Klárika hosszú együttélésének titka az, hogy mind a mai napig sűrűn gyűrik a lepedőt?! Pedig ez a helyzet, a páros szerint jó dolog a szerelem, de szex nélkül nem az igazi!

Kiskegyed

Nagyon sokan elképzelhetetlennek tartják, hogy egy házaspár 30 év után is ugyanolyan hévvel bújjon ágyba esténként, mint szerelmük hajnalán. A 70 éves Korda György és bájos felesége, a 49 esztendős Balázs Klári azonban úgy tartják, ennyi idő után a szex fontosabb, mint annak előtte. Éppen ezért mind a mai napig gyakorta csábítják el egymást!

Az ágyban nincs vita!

Gyuri bácsi két éve sok mindent megváltoztatott az életében, hogy még csak véletlenül se legyen oka panaszra az ő Klárikájának. Az egyik nagy házasságvédő titkát is elmesélte a Blikknek. „Voltak vitáink, voltak nagy veszekedéseink, de egy-egy vita után az ágyban békültünk ki! Soha semmit sem vártam el a feleségemtől, ha ő nem akarta a dolgot. Mindent megbeszélünk a mai napig, mert ha valamit csak az egyik fél akar, akkor ott már baj van!” – mondta el huncut mosollyal Korda György.

A bokor nem buli

Az énekes szerint ezen kívül még az is fontos, hogy tudják élvezni a romantikus dolgokat. Például egy kényelmes franciaágy, ugyanis a házaspár nem rajong az extrém színhelyekért, ha a szexről van szó! „Emlékszem, volt olyan, amikor édesanyám nem engedte, hogy egy kislányt hazavigyek, így a bokorban lettünk egymáséi. Izgalmas volt, de azért sokkal élvezetesebb, ha mindez megfelelő környezetben történik. Nekünk van egy hatalmas ágyunk például, ami nemcsak a kényelmes alváshoz szükséges, hanem azon hancúrozunk is.” – árulta el a lapnak Korda.

Apró női praktikák

Persze, Klárikát sem kell félteni, ha arról van szó, hogy ágyba csábítsa a férjét. Bár tudja, hogy az összeszokottság és a tökéletes időzítés nagyon fontos, azzal is tisztában van, hogy egy-egy dögös csipkecsoda milyen hatással van urára, és ezt nem is fél kihasználni!Ennyi idő után ugyanolyan fontos, hogy kívánatosnak tartson Gyuri, és én is őt. Sosem jelenek meg előtte koszosan, ápolatlanul, csakis illatosan, tisztán, szexi fehérneműben, különben hogy kívánna meg?” – árulta el egyik titkát Klárika, aki az ősi igazságot is vallja: Egy nőnek figyelnie kell ezekre, hiszen megszerezni egy férfit nem nehéz, de megtartani annál inkább!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!