Sztárvilág

2009.03.11. 18:23

Molnár Anikó majdnem belehalt, amiért nem kellett Bocsinak!

A cinikus mondás szerint a világ legszebb nőit is unja valaki. Ezt a kegyetlen helyzetet Anikó is átélte, méghozzá élete nagy szerelmével, Bochkor Gáborral. A férfi ugyanis rövid idő alatt ráunt a lányra, aki emiatt többször is öngyilkos akart lenni!

Kiskegyed

Újabb botránykönyv készül Havas Henrik boszorkánykonyhájában. Kelemen Anna után ugyanis a Való Világból megismert, férfiügyeiről elhíresült Molnár Anikó mesélte el neki élete történetét. Már az is kalandos, amit a nagyközönség tud róla, de most olyan részletességgel beszélte ki a dolgokat, hogy nem kizárt, balhé lesz belőle!

Stallone nem volt meg

Anikó elmesélte egyik legnagyobb élményét is a Tanár úrnak, találkozását Stallone-val. A lányt egy szórakozóhelyen mutatták be a sztárnak, aki jó néhány ismerősével bulizott. Mégis Sly varázsa kevés volt ahhoz, hogy Anikót ágyba vigye, mivel a Való Világ üdvöskéje nem kívánt újabb skalp lenni a színész életében. Úgy tűnt, döntése jó volt, hiszen a híresség másnap is a társaságát kereste, és egy zártkörű partira is meghívta.

Bocsinak nem kellett

Sajnos Anikónak nem csak a csillogásból jutott ki bőven, hanem a bánatból is. Élete nagy szerelmeként gondol a mai napig Bochkor Gáborra, de ha kapcsolatuk elején tudta volna, hogy mi vár rá, nem biztos, hogy annak idején belevág a közös jövő tervezgetésébe. Gábort ugyanis – Anikó szerint – csak addig izgatta a lány, amíg össze nem költöztek. „Hirtelen élettársakból lakótársakká váltunk. Már hozzám sem ért, egyáltalán nem volt köztünk szex. Minden próbálkozásomat visszautasította, ha pedig meg akartam beszélni a dolgot, akkor fáradtságra hivatkozott. Csak feküdtünk az ágyban egymás mellett egy-egy laptoppal az ölünkben, és neteztünk, meg tévéztünk.” – mesélte Anikó emlékeit a Borsnak. Ez azonban még távolról sem a legrosszabb része a dolognak! „A volt nőit hívogatta. Borzasztóan féltékeny voltam, gyakran rendeztem jeleneteket. De ő mindig minden percével el tudott számolni. Nyolc hónap alatt háromszor akartam öngyilkos lenni. Végül inkább az életem helyett a kapcsolatunknak vetettem véget. Azóta sem bántam meg, hogy így döntöttem. Örülök, hogy Gábor talált egy nőt, akivel boldog!” – jelentette ki a lány.

Lehet baj belőle?

Azt egyelőre nem tudni, hogy a történetben érintett férfi, Bochkor Gábor mit fog szólni a megjelenő könyvhöz, de Anikó szerint neki nincs mitől tartania, hiszen nem bántja szavaival egykori kedvesét!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!