Sztárvilág

2009.04.24. 14:22

Győző, David és Dezsőke: Beckham már várta a találkozást!

A salgótarjáni showmannel megtörtént az, ami sokak számára csak álom marad: személyesen találkozott és kezet szorított a világ leghíresebb focistájával. David Beckham jelenlegi klubjával, az AC Milannal járt Budapesten, ahol a magyar ligaválogatottal játszottak egy gálamérkőzést.

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Beckham a pletykákkal ellentétben szívélyesen fogadta salgótarjáni rajongóját
[/caption]Győző hetekkel korábban egyeztetett a magyar ligaválogatott és a Milán mérkőzés szervezőivel, hogy biztosan létrejöjjön a nagy találkozás közte és ikonja, David Beckham között. A találkára a róla filmet forgató Kepes András és stábja is elkísérte. A showman egy éjszakára be is jelentkezett abba a hotelbe, amelyben a csapat pihent a meccs napján. Délután a hallban várta a futballistát. David tudott a magyar fiú érkezéséről, akit széles mosollyal üdvözölt.



– Magammal vittem 10 éves unokatestvéremet, Bot Dezsőkét is. A kissrác tehetséges focista, élete álma volt, hogy egyszer találkozhasson bálványával. És én valóra váltottam az álmát! Ezért is felháborító, hogy egy napilap a tényeket elferdítve azt állította, Beckham levegőnek nézett engem. Való igaz, hogy nem tartott sokáig a találkozásunk, de nem támadtam le senkit. Daviddel üdvözöltük egymást, és nagyon tetszett neki Dezső is, akinek sok sikert kívánt. A találkozó után hazamentem Evelynért, és a meccset már a lelátóról szurkoltuk végig.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!