Sztárvilág

2009.04.21. 16:10

Magának való ember lett Fenyő Iván

Nem tulajdonít nagy jelentőséget annak, hogy rajonganak érte a nők. Pedig Fenyő Iván az utóbbi években ideális férfiként hódított a mozikban. Vajon miért ragaszkodik a szabadságához ennyire?

Kiskegyed Online

Sokszor tesz rossz fát a tűzre

A fiatal színész nem mindig szerepeivel hívja fel magára a figyelmet. Két évvel ezelőtt áprilisban a gyanú szerint balesetet okozott egy forgalmas kereszteződésben. Iván hónapokon keresztül tagadta a történteket, ám a rendőrség ittas vezetés, súlyos testi sértés, közúti veszélyeztetés miatt tett vádemelési javaslatot az ügyészségnek. Szintén tavasszal egy szórakozóhelyről távozott csinos hölgyekkel, amikor szóváltásba keveredett egy férfival.



Megtanulta értékelni az életet

[caption id="" align="alignleft" width="398"] Bizalmatlan embernek tartja magát a zenész.
[/caption]

- Befelé forduló ember vagyok, bizalmatlan, nehezen ismerkedem. Az imádat nem nekem, hanem Fenyő Iván színésznek szól, akit valójában nem ismernek. Vajon mi szeretett volna lenni a sármos színész: űrhajós, postás, vagy rockzenész? Fenyő Iván maga válaszol a kérdésre a Gyerekkori Álmok Klubjában, amit Randy Pausch Az utolsó tanítás című könyvének megjelenésének alkalmából szerveznek.

Fenyő úgy gondolja, hogy a szerepekre nem csak belsőleg, külsőleg is fel kell készülni. Ha éppen nem játszik, akkor karbantartás miatt törődök a testével. És bár nagyon elfoglalt a rajongói levelekre igyekszik válaszolni, ha valami kellemetlent írnának róla, megpróbál úgy válaszolni, ne legyen sértődés.

- Nem tulajdonítok nagy jelentőséget annak, hogy kedvelnek a nők. Persze örülök. Nem tehetek róla, a fizimiskám nem más, mint egy tulajdonság. Sportolok, helyesen táplálkozom, de ez kötelessége egy színésznek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!