Sztárvilág

2009.04.24. 07:00

Pataky Attila elhagyja Magyarországot!

Amerikába utazik újdonsült barátnőjével, mivel a kint élő magyarok már nagyon régóta látni szeretnék. Koncertezik Miamiban, New Yorkban, miközben szerelmével felfedezik az Egyesült Államok legszebb tájait.

BAMA

Az Edda frontemberét 12 éve hívják a kinti magyarok, eddig azonban mindhiába. Az énekes ugyanis mostanáig annyira elfoglalt volt, hogy nem tudott eleget tenni a tengeren túli rajongók kérésének. Most azonban lette egy kis ideje, így két hetet New Yorkban, kettőt pedig Miamiban tölt szerelmével, Erikával.

[caption id="" align="alignleft" width="398"] Felfedezi Amerikát!
[/caption] Házasság, szerelem, válás

A modellszépségű lánnyal nemrég ismerkedett meg Pataky Attila. Szeretői viszony alakult ki közöttük, amely végül olyan erősnek bizonyult, hogy a lírai dalok koronázatlan királya családját is elhagyta a fiatal lány kedvéért. Feleségétől, Pataky Beától elvált, és új életet kezdett.

 

A szerelemnek múlnia kell

Mindenkit meglepett, amikor a tisztes családapa, aki többek között szerelmes, és szívbe markoló dalaival vált közismertté, egyszer csak elhagyta családját.
Annak idején Beát is nagyon fiatalon 16 évesen ismerte meg, majd feleségül vette. Egy gyermekük született, akivel a válás ellenére is tartja a kapcsolatot Pataky. Sőt, tudatosan volt felesége és gyermeke közelében építkezett, hogy ha szükség van rá, segíteni tudjon családjának….

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!