Sztárvilág

2009.05.07. 10:45

Stohl András nem adja fel a küzdelmet!

Nem tartja magát profi lovasnak Stohl András, annak ellenére, hogy idén a Nemzeti Vágta jótékonysági sztárfutamának győztesként szeretne befutni. A színész komolyan veszi a feladatot: gyakorol, gyakorol, gyakorol!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Egyre magabiztosabban üli meg Lizi lovát Stohl András.
[/caption]Stohl tud kockáztatni!

Stohl András – saját bevallása szerint is – nagyon sokat fejlődött a tavalyi Nemzeti Vágta óta, ugyanakkor még mindig nem tartja magát profi lovasnak
- Ez egy borzasztóan veszélyes sport! A rajt után az állat átveszi az irányítást, attól kezdve minden rajta múlik – érzékeltette Stohl a vágtázással járó nem kis kockázatot.

Félti a lányokat a veszélyes versenytől

A színész-műsorvezető nagyon félti a lányokat, Oszter Alexandrát és Terecskei Ritát és egyben drukkol is nekik.

Ugyanakkor nem tagadja: idén szeretne egy lépcsőfokkal magasabban állni a dobogón, mint tavaly, amikor is a másodikként futott be a célba. Erre edzője, Németh Péter szerint minden esélye megvan: Lizi nevű gidrán kancáján gyakorol a versenyre, amíg nem derül ki, melyik lóval indul a Vágtán. Stohl szerencséjére Lizi és a színész az első pillanatra összebarátkoztak és a versenyló a saját gazdájával nincs olyan jóba, mint a színésszel.

Stohl András mostanában minden nap két órát edz a versenyre a házához közeli lovas pályán. S bár a tévé, a színház és a szinkronizálás mellett alig marad ideje, az edzés után minden alkalommal lecsutakolja a lovat és játszik a tanyán élő kutyákkal.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!