Sztárvilág

2009.05.13. 12:42

Noémi ma köszön el a Barátoktól!

Noémi túl messzire merészkedett, legutóbbi tettét már családja sem tolerálhatja. A táncos-színész lány távozik a népszerű szappanoperából!

Kiskegyed Online

[caption id="" align="alignleft" width="380"] Ennyi rosszindulatot már nem lehet megúszni. Noémi karaktere is eltűnik.
[/caption]Temesvári Noémi túl messzire ment! A Barátok közt sértett lelkű tinilánya sehogy sem akar kijönni nevelőapjával, Lacival. Kis stiklijeit eddig még sikeresen megúszta ám az előző részben elszámította magát. Chilit kevert a lekvárba, ám ahelyett, hogy az utált Laci ette volna meg, Niki húga kóstolt bele a szörnyű ételbe. Noémi szerencsétlenségére a lány allergiás rohamot kapott.



„Sokat tanultam!”

Ma este kiderül, hogy milyen körülmények közt búcsúzik Noémi. Az őt alakító Gonda Kata egy évig játszott a sorozatban, és azt mondja, nagyon sokat tanult kollégáitól, ráadásul felejthetetlen élményekkel gazdagodott– írja az RTL Bulvár. - Örülök, hogy megismertem ezeket az embereket. Rengeteg segítséget kaptam a színészektől, a stábtól egyaránt – mondta Kata, hozzátéve: – Úgy érzem, a velük töltött idő alatt sokat fejlődtem. Az egyik legemlékezetesebb élményem egy sírós jelenet, még a legelső hetekben. A kollégák annyira bíztattak, hogy a végén tényleg sírni kezdtem. Megtapsoltak a végén, én pedig végig éreztem, hogy mellettem állnak. Nehéz feladat volt, és soha nem felejtem el. Kata – saját bevallása szerint – megérti, hogy távoznia kell, hiszen az általa megformált lány életében hatalmas változásra van szükség

Sokoldalú tehetség, de még nem tudja, mit kezd az életével

Az ifjú sorozatsztár aki, a ma már énekesi ambíciókkal kacérkodó Csifó Dorinát váltotta a sorozatban, a Táncművészeti Főiskola hallgatója, mellette pedig egy színistúdióba is jár. A tánc és a színpad egyaránt vonzza a sokoldalú lányt, azt azonban még nem tudja, merre viszi az élet.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!