Sztárvilág

2009.10.04. 16:00

Súlyos betegséggel küzd a TV2 sztárja!

Súlyos testi és ebből fakadóan lelki problémái vannak Szorcsik H. Viktóriának, a Jóban Rosszban tizenéves sztárjának. Kóros soványsága miatt lehet, hogy kórházba kell feküdnie?!

Kiskegyed.hu

A tizenhét éves színésznőnek súlyos étkezési problémái vannak. Az elmúlt két hónapban hat kilót fogyott, de nem örül ennek. Most 170 centi és mindössze 44 kilót nyom. A betegség miatt pedig nagyon rosszul érzi magát a bőrében.

Mi lehet az oka a betegségnek?


A kóros fogyás hátterében állhatnak szervi okok – bár az életkora ez ellen szól. Ha kiderül, hogy nem szervi problémákkal áll szemben a fiatal színésznő, akkor újra pszichológushoz küldhetik, hogy kiderítsék, esetleg lelki okok állnak-e a betegség mögött. A Bencsik Beát alakító Viki elmondta, hogy néha elfelejt enni a rengeteg teendője miatt, ezért valószínűleg összeszűkült a gyomra. Ami ahhoz vezet, hogy fájdalommal jár, ha akár egy falatot is megeszik, és fizikálisan nagyon legyengül. Arra is volt példa, hogy kétemeletnyi lépcsőzés után összeesett a lakásban.



Nem akar szenvedni!

Viki azt mondta, hogy inkább lenne kicsit kövérebb, mint hogy a kóros soványság okozta problémáktól szenvedjen:
- Egyszerűen gyűlölök a tükörbe nézni, annyira zavar a soványságom. Látom a bordáimat, hogy milyen vékony a lábam, és elvesztettem a nőiességemet is. De egyszerűen képtelen vagyok enni…

A színésznő segítséget kért, és kész változtatni


Nem ismer táplálkozási tanácsadót Viki, ezért ismerősei segítségét kérte. Vár a változásra, és kész mindent megtenni azért, hogy legalább a célnak kitűzött 52 kilót elérje!

Kapcsolódó témák:

A talpad megmutatja, hogy mi a bajod >>>

Ha beteg leszel, kirúgnak? >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!