Sztárvilág

2010.07.19. 23:16

Pucéran hódít Hemingway dédunokája!

Dree Hemingway csodálatos adottságokkal rendelkezik, nem véletlenül kapkodnak érte a magazinok, s dolgozik a legnevesebb divatházakkal.

BAMA

2009 márciusában debütált a kifutókon, egy évvel később 22 évesen máris a 19. legkeresettebb modell a világon.

Idén sorra jelennek meg a divatanyagai, de népszerűsége gyakorlatilag felbukkanása óta töretlen. Igaz, ilyen jól csengő névvel nem is csoda. A Nobel-díjas író, Ernest Hemingway dédunokája talán szakít a családi hagyományokkal és nem botrányaival ''öregbíti'' a Hemingway-família hírnevét.

Igaz, Dree soha nem mulasztja el elmondani interjúiban, hogy cseppet sem foglalkozik vele, hogy egy híres család sarja, sőt igyekszik tudomást sem venni a dologról, hiszen azt vallja: nem a család, saját teljesítménye, tudása, tehetsége alapján kell megítélni. Igaz, amikor az i-D magazin Kubába vitte, hogy dédapja egykori lakóhelyén készítsenek a fiatal modellel fotósorozatot a lap nyári számához, eléggé meghatódott.

Dree egyébként igazán belevaló lány, soha nem volt probléma vele, hogy ledobja magáról a ruhát és saját bevallása szerint, ha úgy érzi, hogy igazán érdekes, értékes anyagon dolgozik, akkor nem létezik számára lehetetlen, nincs olyan kérés, amit ne teljesítene. Igazából, azért is érdekelte már kisebb kora óta a divatvilág, mert mindig is lenyűgözték a divatlapok gyönyörű fotósorozatai és mindig részese szeretett volna lenni egy ilyen anyag létrehozásának. Most minden lehetősége megvan rá, hiszen mindenki őt akarja Dree Hemingway pedig nem rest és minden alkalommal igyekszik bebizonyítani miért is tartják őt 2010 legmeghatározóbb arcának!

Tudj meg még többet Dree Hemingwayről a G-lányok rovatból!

Kattints a képre Dree Hemingway további fotóiért!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!