Sztárvilág

2010.09.23. 12:05

Sztárok és a szex: fürdőkádban, szaunában, mindenkivel

Sokan szeretik a szexet a megszokottól eltérő helyen, időben, ne adj’ isten társaságban.

Nana.hu

Vannak sztárok, akik büszkék extrém élményeikre és be is vallják azokat.

Alanis Morissette: Nyitott kapcsolat
Az énekesnő évekig küzdött függőségével, míg kiderült, mi a baj ok: az állandó partner. – A nyitott kapcsolat gyógyított ki szexfüggőségemből – ismerte be korábban – De akkor sem tartóztattam meg magam, amikor egyszerre egy partnerrel volt testi kapcsolatom. Sok szex sok férfival – ez jellemezte húszas éveimet.

Pamela Anderson: Mindenkivel lefeküdt
Saját tévéshow-jában egyszer a színésznő rámutatott egy halom egymásra dobált matracra, és a maga keresetlen modorában azt tudta mondani: mindegyiken dugtam már, sőt többön is. Később hozzátette: nem tudsz akkora számot mondani, ahány szeretőm volt már. Egyszerűen mindenkivel lefeküdtem, akivel összetalálkoztam.

David Duchovny: Téa elájult a szaunában
Az orvosilag igazoltan szexmániás Mulder ügynök remek partnerre talált válófélben lévő feleségében. A színésznő, csakúgy, mint férje, imádta az extrém helyeken való egymásnak esést. Egy ízben házuk szaunájában horgadt fel bennük a vágy, ám a nagy hőségben szeretkezés közben az asszony egyszerűen elájult. Ők ketten a nyitott házasság hívei is voltak, partnereiknek se szeri, se száma.

 

Mi folyik a fürdőkádban? Íme a részletek >>>

Sztárok, akik adakoznak! Galéria >>>

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!