Kék hírek, bulvár

2014.07.14. 15:42

Úgy lerúgta a padról, hogy életveszélyes sérülései lettek

Egy mobiltelefon miatt került sor a durva akcióra. A bántalmazót a rendőrök elfogták, a sérült férfit a szekszárdi kórházba vitték - közölte a megyei rendőrségi sajtószóvivő.

TEOL

Molnár Ágnes r. őrmester elmondta, hogy Szekszárd belvárosában a 44 éves szekszárdi G. T. úgy megrúgott egy padon ülő 47 éves szekszárdi férfit, hogy az a padról leesett és súlyos, életveszélyes sérüléseket szenvedett. Mindez július 13-án, vasárnap hajnalban, három és négy óra közötti időben történt. A bántalmazót a rendőrök a helyszín közelében elfogták, majd előállították. A sérült férfit a mentőszolgálat munkatársai a szekszárdi kórházba vitték.

A jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint a két férfi az esetet megelőzően egy helyen szórakozott. G. T. elmondta, hogy általa ismeretlen úton-módon a másik férfihoz került élettársa mobiltelefonja. A készüléket később tőle az utcán visszaszerezte, majd emiatt szóváltásba keveredtek és ekkor rúgott bele a sértettbe.

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai G. T.-t gyanúsítottként hallgatták ki életveszélyt okozó testi sértés, valamint önbíráskodás megalapozott gyanúja miatt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!