Ország-világ

2017.02.25. 22:53

Fényes nappal akartak kirabolni egy idős férfit a pályaudvaron

A mosdóban bántalmazta két fiatal férfi az 58 éves sértettet.

TEOL

A Szekszárdi Rendőrkapitányság rablás bűntett kísérlet, valamint testi sértés bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat eljárást.

[caption id="" align="alignleft" width="200"] Fotó: police.hu
[/caption] Bejelentés érkezett a rendőrségre, mert 2017. február 25-én 10 óra 30 perc körüli időben a szekszárdi autóbusz pályaudvar mosdójánál két fiatal férfi pénzt követelve bántalmazott egy 58 éves szekszárdi férfit. A bántalmazott a követelésnek nem tett eleget, a két fiatalember a helyszínről elmenekült. A sértett a bántalmazás következtében súlyosan megsérült.

A szekszárdi rendőrök kevesebb mint két órán belül elfogták a bűncselekmény elkövetőit, egy 17, valamint egy 14 éves szekszárdi fiatalembert. A nyomozók mindkettőjüket őrizetbe vették és gyanúsítottként hallgatták ki.

Az ügyben a további eljárást a Szekszárdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le. A rendőrök előterjesztést tettek a két fiatalkorú előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában