Közlekedés

2023.12.04. 11:54

Teljesen lezárták az M6-ost: két baleset is történt az autópályán

Teljesen lezárták az M6-os autópályát, miután baleset történt hétfő délelőtt a Pécs felé vezető oldalon.

Teol.hu

A kép illusztráció.

Összeütközött két személygépkocsi hétfő délelőtt az M6-os autópálya 100-as kilométerszelvényénél, a Pécs felé vezető oldalon. Ezt követően a baleset miatt feltorlódott kocsisorban – majd egy kilométerrel távolabb – további két személyautó ütközött. A műszaki mentés céljából kiérkező paksi hivatásos tűzoltók áramtalanították a járműveket – tájékoztatott a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a a baleset 11 óra 15 perc körül történt Paks térségében. A helyszíni intézkedés idejére a jobb pályatestet teljes szélességében lezárták. Az arra közlekedők a 98-as kilométerszelvényben lévő Gyűrűs-völgyi lehajtónál tudnak lehajtani, a 106-os kilométerszelvényben lévő csomópontban - Gyapánál - tudnak felhajtani az autópályára.

Frissítés (12:30):
A helyszínelés és műszaki mentés folyamatban van. A forgalom 12 óra 5 perctől a haladósávon megindult.

Frissítés (14:00):
A két balesetben, összesen hat autó rongálódott meg. A helyszínelés és műszaki mentés befejeződött, 13 óra 40 perctől teljes szélességében járható a pályatest.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában