Balesetek

2024.01.17. 11:06

Nem adott elsőbbséget a 6-os úton, ketten megsérültek

Ketten megsérültek kedden amikor két személygépkocsi összeütközött a 6-os számú főúton.

Teol.hu

Fotó: Paksi Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Egy autós közlekedett kedden délelőtt a 6234-es úton Tengelic-Szőlőhegy felől a 6-os számú főút irányába. A 6-os főút kereszteződéséhez érve nem adott elsőbbséget a védett úton haladó kocsinak, elé kanyarodott, és a két jármű összeütközött. A balesetben mindkét autó sofőrje könnyebben megsérült – tájékoztatott szerdán a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság. 

A baleset helyszínére a paksi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik áramtalanították a járműveket – közölte a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

A vármegyei katasztrófavédelmi igazgatóság felhívta a figyelmet, idén tizennégy esetben vonultak vármegyénk tűzoltói közlekedési balesetekhez. Egy ember életét már nem lehetett megmenteni, tizenketten pedig megsérültek.

A megváltozott időjárási feltételek, rossz látási viszonyok mellett fokozott óvatosságra van szükség, csak az útviszonyoknak megfelelő műszaki állapotban lévő gépjárművel szabad közlekedni, és a megválasztott sebesség mindig legyen összhangban a közlekedést befolyásoló tényezőkkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában