Gyász

2024.04.26. 18:45

Mosolyogva és könnyezve búcsúztatták sok százan a játékvezetőt (galériával)

A korábbi NB I-es kosárlabda játékvezető, Domokos Lőrinc április 17-én, mindössze 57 évesen hunyt el.

Finta Viktor

Sokan kísérték végső útjára Domokos Lőrincet

Fotó: A szerző felvétele

Domokos Lőrinc földi maradványait pénteken délelőtt a kisdorogi temetőben katolikus szertartás szerint helyezték végső nyugalomba. Búcsúztatta két fia, Bence és Gergő, volt felesége, Zsuzsa, a közeli és távolabbi rokonok, informatikus kollégái. S rajtuk kívül még sok százan rótták le végső kegyeletüket, köztük klubvezetők, sportolók, kosárlabda játékvezetők, akikkel másik hivatása során jó barátságot alakított ki és ápolt.

Mint megírtuk, az egykori NB I-es sípmester, a Tolna Vármegyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottságának elnöke múlt szerdán hunyt el tragikus hirtelenséggel. Mindössze az 57. életévében járt, otthonában lett rosszul egyedül, tüdőembóliát kapott.

A törődő apa, a nagyszívű, jó kedélyű, bohém barát alakját, a hozzá fűződő szép emlékek közül jó néhányat Szabó Gergő, a Tarr KSC Szekszárd ügyvezető elnöke, korábbi élvonalbeli kosárlabda játékvezető elevenítette fel búcsúbeszédében. Szem nem maradt ekkor szárazon. Amikor pedig Lődri vicces sztorijait, mondásait idézte, mindenki elmosolyodott, s magában hallotta a hangját a túlságosan korán eltávozott barátnak. 

Székely származására mindig büszke volt Domokos Lőrinc, fel is csendült a temetőben a székely himnusz. 

Nagy űrt hagy maga után sokak lelkében, szívében Lődri, de – ahogyan a búcsúztatón is elhangzott – emlékét örökké megőrizzük!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!