Programok

2022.08.21. 18:10

Több ezren látogattak ki az Ürgemezőre

Délutántól már szabadtéren, az Ürgemezei szabadidőparkban folytatódott a Szent István napi ünnepségsorozat szombati programja Pakson.

Ábrahám-Gazsó Rita

Koncert az Ürgemezőn (Fotó: Ábrahám- G. Rita)

Az időjárás a szombati nap egészét tekintve kegyes volt, de a várható rossz időjárás miatt a Szent István napi ünnepi megemlékezést délelőtt még zárt helyen, a Jézus Szíve templomban tartották meg Pakson. A délutántól kezdődő programokat viszont már bátran megrendezhették az ürgemezei pihenőparkban.

A Kolompos együttes gyermekműsora nyitotta a programot, majd Alee, a Tűzvirág Táncegyüttes, a Varga Banda gólyalábasai, a SzKiTon produkció szórakoztatta a közönséget. Az esti koncertet az utóbbi évek egyik legsikeresebb fiatal csapata, a Carson Coma adta, amelyre több ezres közönség érkezett.

A tőlük megszokott kedvesen pimasz és vicces dalokat a közönség fiatalabbik része szinte mind kívülről fújta, de az Imunissá válunk című masszív sikert arató idei slágerüket már korosztálytól függetlenül a közönség nagy része együtt énekelte velük. A koncertet követően a szombati napot lézershow koronázta meg.

– A kellemes időjárás miatt a vártál talán még többen, mintegy 5-6 ezren látogattak ki a délután folyamán a helyszínre a különböző programokra – mondta lapunknak Cselenkó Erika szervező, a Csengey Dénes Kulturális Központ igazgatóhelyettese, akitől megtudtuk, a vasárnapi napra is hasonlóan szépszámú látogatót várnak. A délutántól kezdődő műsorfolyamban fellép majd a Csurgó Zenekar, DJ Jediimaan, az Origamies, a Shisha Cafe és a Follow the Flow.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában