TV-ajánló

2024.03.28. 09:43

Az elfelejtett hajó esete

Brunner Mónika

A kép illusztráció.

A Döglött akták csapata Az elfelejtett hajó esete című epizódban egy 1966. augusztus negyedikén kezdődő ügyet vizsgál, amikor egy tengerjáró amerikai utasokkal európai körútra indul: egy Henry nevű férfi megállítja Darcy nevű barátnőjét, mielőtt az beszállna a hajóba. Odaad neki egy nyakláncot, amelybe bele van vésve a nevük, és azt mondja, hogy befejezte a várakozást. 

A philadelphiai gyilkossági csoport Darcy halála ügyében nyomoz, újranyitják az ügyét. Azt gyanítják, hogy halálának köze lehet ahhoz, hogy visszautasította a vőlegénye házassági ajánlatát. A nő maradványait a tengerjáró hajó motorterében találják meg. Állítólag öngyilkos lett, ám a vizsgálatok során kiderül, hogy nyaktörés okozta a halálát. 

Megkeresik a hajó egykori utasait. Eközben megkezdődik a Lilly Rush nyomozó (Kathryn Morris), a Döglött akták osztályvezetője meggyilkolását megkísérlő férfi pere. Azoknak a tévénézőknek, akik az epizód megtekintése után még újabb izgalmakra várnak, ugyanezen a csatornán már kezdődik is a következő rész, amelynek címe a Gördeszkás fiú esete. 

A történet egy tizenhét éves gördeszkás 1995-ös meggyilkolásáról szól, aki menekül az otthoni élete elől, megpróbál pénzt keresni, hogy öccsével új életet kezdhessenek. 

Döglött akták / Az elfelejtett hajó esete, Sorozat+ (március 28., 23:00) 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában