Tv-ajánló

2024.04.29. 18:00

A tökéletes gyilkos

Kamenár, a gyilkossági csoport nyomozója (László Zsolt) nem találja helyét lánya halála után. Feleségével megromlott a viszonyuk, a nő a vallásba, a detektív pedig munkába és önpusztításba menekül.

Teol.hu

László Zsolt színész

Fotó: SIMON MORICZ-SABJAN

Egy bűntény helyszínelésénél a biztonsági kamera felvételén felfedezi Petrát, a lánya egyik barátnőjét, aki a halálakor is vele volt. Kamenár azt hiszi, Petra a felelős a lánya haláláért. A bosszú lehetőségével élete új értelmet nyer, és mindenáron ki akarja deríteni, hogy valóban Petra volt-e a bűnös. Miközben a lányt fogva tartja, tökéletesnek látszó gyilkosságok kerülnek a látóterébe.

A történet szépen van fényképezve (operatőr: Gózon Francisco), az akciójelenetekre se lehet panasz, a színészek is jól játszanak. A film mégis rémesen klisés, mintha egy amerikai krimisorozat egyik epizódja lenne – a szereplői (tisztelet a kivételnek) egyedül kizárólag azért léteznek, hogy a nézőnek legyen kire gyanakodnia.

A forgatókönyvírók írtak egy tökéletes szerepet László Zsoltnak, egy-egy egész jó szerepet Szabó Kimmel Tamásnak, Szabó Győzőnek, sőt még Nagypál Gábornak is, és ez elég is, hogy végül egy élvezhető film kerekedjen belőle.

A tökéletes gyilkos, magyar krimi, Duna TV, 21.35

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában