atlétika

2021.11.29. 14:51

Tóth Lili Anna a harmadik állomáson is győzni tudott

Tóth Lili Anna továbbra is verhetetlen: a BHSE dombóvári születésű tokiói olimpikonja a Mezei Futó Magyar Liga szombathelyi állomásán sem talált legyőzőre.

Tolnai Népújság

Budapest 20210824 Atlétika 2021 Magyar Nagydíj World Athletics Continental Tour Fotó Tumbász Hédi Nemzeti Sport Tóth Lili Anna

Forrás: MW-archívum

Fotó: Tumbász Hédi

A 23 éves futóhoz most jártak a legközelebb az 5000 méteres verseny során, de még így is több mint fél perces előnnyel diadalmaskodott csapattársa, Böhm Lilla előtt. A szekszárdi nevelésű Ohn Kinga (BEAC) hatodik, a Bonyhádról indult Kocsis Kata (FTC) tizenegyedik lett.

A férfiak 8000 méteres futamában szintén egy olimpikon, Szögi István ért célba elsőként. Az SVSE atlétája 15 másodperccel győzte le a Szemerei Leventét (Szekszárdi Sportközpont), és a Tokióban triatlonban remekül szereplő Bicsák Bencét is maga mögé utasította.

A Mezei Futó Magyar Liga 4. fordulójára az előzetes versenynaptár alapján 2022. január 8-án, Szekszárdon kerül majd sor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!