Születésnap

2024.02.04. 11:16

Ünnepi vacsorával lepték meg a 80 éves gimnáziumigazgatót

Ónodi Szabolcs 2024. január 30-án töltötte be 80. életévét. Ez alkalomból ünnepi vacsorára hívták az Atlétikai Club Bonyhád elnökségi tagjai.

Teol.hu

Fotó: Mate Reka

A bonyhádi atlétika jeles alakja, sikerkovácsa Ónodi Szabolcs, aki edzői tevékenysége mellett, testnevelőként nagy hangsúlyt fektetett a mindennapos testnevelés bevezetésére, később gimnáziumigazgatóként az atlétikai létesítmények felújítására, bővítésére is, időközben pedig lelkes társaival megalakította a bonyhádi Atlétikai Clubot. 2013-ban nyugdíjba vonult, de segítő tanácsaira mindig számíthatnak az AC vezetői.

Az estre meghívást kaptak a legaktívabb versenybírók és a 90. életévében lévő Schwarcz Tibor is, aki gimnáziumigazgatóként 1975-ben Bonyhádon ajánlott állást az Ónodi házaspárnak. Az ünnepi rendezvény jó hangulatban telt, emlékidézésben és nevetésben nem volt hiány. Az ünnepeltet egy olyan könyvvel lepték meg, melyben hajdani kollegái és atlétái mellett Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke is köszöntötte.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!