Labdarúgás

2024.04.21. 19:29

A rendes játékidőben még vezettek, mégis pont nélkül maradtak Érden a majosiak

A Bonyhád-Majos 2–1-es vereséget szenvedett az Érdi VSE otthonában az NB III-as focibajnokság Dél-Nyugati csoportjában.

Berg Sándor

Pál Achilles korai gólja nem ért pontot a Bonyhád-Majosnak

Fotó: Máté Réka

Álomszerűen kezdődött a mérkőzés Csillag László együttese számára, amely Pál Achilles találatával már a negyedik percben megszerezte a vezetést. Az egygólos előny, főleg a találkozó ilyen korai szakaszában nem életbiztosítás, ezt a különbséget azonban harciasan őrizték a völgységiek egészen a ráadás perceiig. Ekkor azonban teljesen összeesett a Majos, amely végül pont nélkül távozott Érdről.

A világoszöldeknek újabb vereségükkel folytatódott a negatív szériájuk, és a következő fordulóban sem lesz könnyű dolguk odahaza a feljutásért harcoló Szentlőrinc ellen.

NB III, Dél-Nyugati csoport, 25. forduló
Érdi VSE–Bonyhád-Majos 2–1 (0–1)
Érd, v.: Erdélyi B. (Turi M., Cseresznyák Cs.)
Érd: Kondor – Morvai, Papp K., Csilus (Kertész B., 82.), Farkas B. (Rónaszéki, 76.), Juhász B., Monori, Pintér N., Kertai D., Szabó R., Katona M. (Spinner, 65.). Vezetőedző: Ebedli Zoltán
Majos: Budzsáklia – Széles, Vető, Enyedi, Kugler – Simó (Sárosi, 67.), Preininger (Pál M., 78.), Mácsik D. (Tóth B., 78.) – Kovács L., Pál A., Sajnovics (Kugli, a szünetben). Vezetőedző: Csillag László
Gólszerző: Monori (93.), Spiner (95.), illetve Pál A. (4.)
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!