Gyász

2024.04.18. 16:33

Elhunyt a korábbi NB I-es játékvezető, Domokos Lőrinc

Tragikus hirtelenséggel elhunyt Domokos Lőrinc, a Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottság elnöke, korábbi NB I-es játékvezető.

Teol.hu

A női élvonalban szereplő Tarr KSC Szekszárd közösségi oldalán számolt be a szomorú hírről, hogy tragikus hirtelenséggel elhunyt Domokos Lőrinc, a Tolna Megyei Kosárlabda Szövetség Játékvezetői Bizottság elnöke, korábbi NB I-es játékvezető. A klub közleményében hozzáteszi, Lődri, ahogy ők hívták, hihetetlen munkát végzett a helyi játékvezető társadalomért, összetartotta, képezte és menedzselte az egész megye játékvezetéssel kapcsolatos teendőit.

A Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége (MKOSZ) ellenőre a kosárlabdapályák ismert személyisége több, mint három évtizeden át dolgozott a sportágban. Elkötelezett munkájával példaértékűen szolgálta a magyar és a Tolna vármegyei kosárlabda ügyét, az országos szintű feladatok mellett mindig is szívügye volt szűkebb pátriája, Tolna, írja róla Dombóvári Kosársuli KE közösségi oldalán.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!