Ország-világ

2016.06.29. 07:40

Megújulva várja vendégeit a Hotel Dombóvár étterme

A legújabb trendeknek eleget téve, modern környezetben, megújult kínálattal várja vendégeit a Hotel Dombóvár étterme, ahol a nyári időszakban a város fő utcájára nyíló, tágas mediterrán teraszon is helyet lehet foglalni.

TEOL

Fiatalos, üde, megújult környezet fogadja nyár elejétől a Hotel Dombóvár éttermének látogatóit, amely nagyszabású felújításon esett át a közelmúltban. Ennek köszönhetően Dombóvár nagy múltra visszatekintő vendéglátóhelye teljesen átépítve, a legújabb trendeknek eleget téve, modern környezetben, megújult kínálattal várja vendégeit.

Elérhetőségek

HOTEL DOMBÓVÁR Étterem és szálloda 7200 Dombóvár, Hunyadi tér 5. e-mail: [email protected] Telefon: 74/466-155 www.hoteldombovar.hu

Bodó János Attila, az éttermet működtető Dombó-Coop Zrt. vezérigazgatója elmondta, hogy már a tervezésnél kiemelt szempont volt, hogy a magas színvonalú kivitelezést helyi vállalkozásokra bízzák, hozzájárulva ezzel a helyi gazdaság erősödéséhez. A fiatalos, ugyanakkor kifinomult ízléssel berendezett étteremben udvarias kiszolgálással, a’ la carte és heti menüajánlattal várják a zamatos ízekre vágyó családokat, baráti társaságokat. A házias ételek mellett természetesen a lendületes életstílushoz jobban illeszkedő pizza és hamburger is szerepel az étlapon, valamint koktélokat, kávékat is kínálnak. A nyári időszakban a város fő utcájára nyíló, tágas mediterrán teraszon is helyet foglalhatnak a vendégek, télen pedig egy zárt, meghitt hangulatú teraszon is élvezhetik az ízeket és egymás társaságát. A Hotel Dombóvár étterme kitűnő helyszín családi és üzleti rendezvényekhez, lakodalmakhoz.

A Dombó-Coop Zrt. mint az épület tulajdonosa, elkötelezett az iránt, hogy mindig a mai kor elvárásainak megfelelő feltételeket és kiváló minőséget biztosítson a vendéglátáshoz.

Tárgyalások, esküvők, családi rendezvények helyszíne
Dombóváron kellemes környezetben, a városközpontban várja vendégeit a Hotel Dombóvár egész évben. Az épület két szintjén 19 standard szoba, 2 négyágyas, családias elhelyezést biztosító apartman, valamint 2 kétszemélyes lakosztály nyújt kellemes pihenést. Lakosztályaik és szobáik többsége légkondicionált. Valamennyi szoba erkéllyel, és zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, televízióval felszerelt. A szálloda előtt ingyenes, az épület mögött ingyenes, zárható parkoló áll a vendégek rendelkezésére. Üzleti tárgyalások, megbeszélések, továbbképzések, esküvők, családi rendezvények helyszíne a 80 vendég befogadására alkalmas éttermük és 70 fős konferenciatermük. Az Omnia rendezvényterem professzionális, projektorral, flipchart táblával és hangtechnikai eszközökkel felszerelt, saját vizesblokkal és közvetlen konyhaeléréssel rendelkezik.

Jelentős felújításokat végeztek
A Hotel Dombóvár 1971. május 1-jén nyitotta meg kapuit a vendégek előtt, hozzájárulva a település városi rangra emelkedéséhez. Több évtizedes történelme során már többször átalakították, először a kilencvenes években esett át egy nagyobb átépítésen. Tavaly ismét jelentős felújítás kezdődött, kicserélték a nyílászárókat, és akkor épült a mediterrán terasz az étteremhez. Idén folytatódott a munka, ennek köszönhető, hogy felújították az Omnia rendezvényterem vizesblokkját, sor került az étterem teljes körű renoválására, az átépítésre, az új design kialakítására.

7200 Dombóvár, Hunyadi tér 5.

Telefon: 74/466-155

www.hoteldombovar.hu -->

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában