Tragédia

2021.02.14. 11:21

Fáradt volt, a feje fájt: édesapja születésnapján aludt el végleg a 9 éves kislány

Korábban makkegészséges volt a gyermek, és semmilyen krónikus vagy rejtett betegsége nem volt.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

A texasi Makenzie Gongorának január 29-én lett pozitív a koronavírustesztje, de akkor még senki sem hitte, hogy két nap múlva már többé nem nyitja ki a szemeit. Makenziet azért vitték orvoshoz szülei, mert

szűnni nem akaró fejfájása és enyhe hőemelkedése volt, illetve többször is hányt

és az orvosok a biztonság kedvéért tesztelték is a gyermeket koronavírusra, ami pozitív eredményt hozott. Mivel a kicsi nem tűnt nagyon betegnek, az orvosok sem látták ildomosnak, hogy kórházba küldjék, így azt javasolták a szüleinek, hogy rendszeresen mérjék a lázát, illetve Makenzie pihenjen sokat, és napokon belül rendbe fog jönni – írja a borsonline.hu.

Három nappal a pozitív teszteredmény után Makenzie este újra fejfájásra panaszkodott, ezért korán lefeküdt. Édesanyja éjjel benézett a lányhoz, hogy minden rendben van vele, és ekkor vette észre, hogy gyermeke nem lélegzik és nincs pulzusa.

A kiérkező mentők már csak a halál beálltát tudták megállapítani.

Azt egyelőre még nem bizonyították, hogy Makenzie koronavírus-fertőzésben hunyt el, de családja szerint ehhez kétség sem férhet, hiszen gyermekük makkegészséges volt, és semmilyen krónikus vagy rejtett betegsége nem volt.

Borítókép: illusztráció

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!