különös

2019.04.20. 23:21

Síelős Guinness-rekordot döntöttek Szibériában (videó)

1761 bikinis nő és fürdőruhás férfi síelt vagy snowboardozott le egy ötszáz méteres lejtőn.

A napokban megdöntöttek egy furcsa világcsúcsot Oroszországban, egyszerre, egy időben ugyanis 1761 bikinis nő és fürdőruhás férfi síelt le egy ötszáz méteres lejtőn, hidegben, de napsütésben – írja a Csupasport.

A havas, jeges lejtőkről, a téli sportokról és a hidegről a legtöbb embernek bizonyára nem a lengén öltözött hölgyek és urak jutnak eszébe, pedig manapság már tényleg semmin nem kellene meglepődnünk.

Így azon sem, hogy néhány nappal ezelőtt egy meglehetősen furcsa világrekord íródott Szibériában, ahol 1761 bikinis nő és fürdőruhás férfi síelt vagy snowboardozott le egy ötszáz méteres lejtőn, amellyel megdöntötték a tavalyi 1525 bikinis síelő Guinness-rekordját.

Íme a hangulatjelentés 56 másodpercben:

A szemlátomást igencsak jó hangulatban zajló rendezvényről több felvétel és rengeteg kép is felkerült a youtube-ra, és elnézve a fotókat sokan talán sajnálják, hogy nem vettek részt a rekorddöntésben. Csinos hölgyekből ugyanis nem volt hiány, de a jó kedvre jellemző, hogy olyan úriember is akadt, aki a népszerű Batman filmek Jokerjének maszkírozva síelt le.

Tegyük hozzá, a megfázástól senkinek sem kellett tartania, beszámolók szerint árnyékban is körülbelül 19 Celsius-fok volt. Persze a nagy mínuszokban aligha vállalták volna be ennyien a szokatlan mulatságot, ami egyébként lassan kezd hagyománnyá válni, ám nem vagyunk benne biztosak, hogy a közeljövőben megdöntik a jelenlegi rekordot.

A bikinis síelésnek önmagában kevés a sportértéke, ám a lényeg mégiscsak a mozgás, a közösségi élmény, s a látvány is önmagáért beszél.

Borítókép: csupasport.hu

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!