Életmód

2009.04.20. 11:53

Rúzsa Magdi nem lehet magyar

Rúzsa Magdi egyelőre nem lehet magyar, Demi Moore féltékenységi jelenetei, Sylvester Stallone újra forgat és Michael J. Fox soha nem adja fel – a Fanny eheti sztárhíreiben.

BAMA

Elutasították Rúzsa Magdi állampolgársági kérelmét, pedig két évvel ezelőtt még Magyarországot képviselte az eurovíziós dalfesztiválon. Jelenleg azonban nem hiszik el neki, hogy tud magyarul (?), illetve a nagyapja keresztlevele sem elég magyar felmenőinek bizonyítására. Más papírokat is be tud szerezni, ha szükséges, de a turné miatt nincs rá elég ideje.

Demi Moore bepipult

Egyre kevesebb helyre hívják szerepelni, miközben fiatal szerelme rengeteg felkérést kap. Emiatt nagyon féltékeny a szépséges színésznő Ashton Kutcherra, de nem esik kétségbe a mellőzöttség miatt: átpártolt a kamera túlsó oldalra, és producerként bizonyít a jövőben. Azt egyelőre még nem tudni, hogy milyen filmben mutatkozik be új oldaláról, az azonban biztos, hogy elszántan küzd céljai megvalósításáért.

Sylvester Stallone újra száguld

Újabb akciófilmet forgat Sylvester Stallone, pedig már elérte a nyugdíjaskort. A feláldozhatók című film brazíliai forgatásán korát meghazudtolva vetette magát a munkába. Dublőr nélkül vetődik, ugrik, fut. Sokak szerint mindez az életét veszélyezteti, de ő bizonyítani akarja, hogy 62 évesen is jó akcióhős, és nem mellesleg még mindig szexi.

Michael J. Fox, a javíthatatlan

A színész 18 éve harcol a Parkinson-kórral, de nem hagyja, hogy a betegség eluralkodjon rajta. Hamarosan megjelenik második könyve, és tévéműsort indít Egy javíthatatlan optimista kalandjai címmel. Üzenve ezzel mindenkinek, aki ilyen súlyos betegségben szenved, hogy sohasem szabad feladni, mert akkor meggyógyulhat az ember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!