szépségverseny

2019.03.26. 17:30

Lezárult a Tündérszépek megyei fordulója, íme a továbbjutók

Megszületett február óta tartó megyei szépségversenyünk első körének végeredménye. Április 1-től, a regionális döntőben, a szomszédos megyék hölgyeivel versenyeznek a mi szépségeink.

MW

Fotó: Mártonfai Dénes

Véget ért a hárommillió forintos össznyereményért zajló, három fordulós Tündérszépek versenyünk első, megyei fordulója. Olvasóink március 25. éjfélig értékelhették Tolna megye szépségeit, rövid videós bemutatkozásuk és profi fotósaink által, stúdiókörülmények között készített fényképek alapján. Megyénkből 22 lány mérette meg magát az első körben, közülük hárman – Szarkali Ilona Pincehelyről (6,56), Béda Brigitta Pusztahencséről (6,53) és Kocsis Fanni Tamásiból (6,27) – olvasóink értékelései alapján jutottak tovább a regionális fordulóba. Szerkesztőségünk szakmai zsűrije rajtuk kívül a szekszárdi Száraz Hannának adta meg a további versenyzés lehetőségét.

Minden résztvevőnek köszönjük, hogy megjelenésükkel napról napra szebbé tették hírportálunkat és olvasóink napját – a továbbjutóknak pedig ezúton is gratulálunk!

Az április 1-jén induló regionális fordulóban a Tolna megyei lányok Baranya és Somogy megye Tündérszépeivel versenyeznek. Ahogy azt olvasóink február 18. óta megszokhatták, hírportálunkon és napilapunkban továbbra is naponta kiemelten mutatunk be egy-egy hölgyet, azonban ezúttal – április 1-től – a teljes regionális mezőnyt lehet szívekkel értékelni április 14. éfjélig a www.teol.hu/tunderszepek oldalon. Arra biztatjuk Olvasóinkat, hogy ezt tegyék is meg, hogy minél nagyobb eséllyel jussanak Tolna megyei lányok a harmadik fordulóba!

Április 1-ig átmenetileg ugyan nem lehet szívekkel ostromolni a hölgyeket, de addig sem hagyjuk olvasóinkat szépségek nélkül: az ország más megyéiből vendégszereplő lányok mutatkoznak be hírportálunkon és napilapunkban.

A továbbjutók:

Szarkali Ilona Fotó: Mártonfai Dénes
Béda Brigitta Fotó: Mártonfai Dénes
Kocsis Fanni Fotó: Mártonfai Dénes
Száraz Hanna Fotó: Mártonfai Dénes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!