Gasztronómia

2011.01.10. 00:00

Nagy diétaválasztó

Tengernyi fogyókúra közül választhat az, aki úgy dönt: szeretne megszabadulni pár kilótól. De melyik is a legjobb diéta? A szétválasztós? A kalóriaszámolós? A fehérjedús? Segítünk választani!

Mindmegette.hu

Ha sok a felesleg...

Azoknak, akik az évek alatt felszedett kilóktól most egy nagy elhatározással szeretnének megszabadulni, mindenképpen a 90 napos diétát javasoljuk. Rengeteg pozitív tapasztalat mutatja, hogy nem csak 10-15-20 kg feleslegtől szabadul meg a diétázó a kúra 3 hónapja alatt, de sok esetben csökken a magas vérnyomás, a vércukor, a koleszterin szintje is, többeknek elmúlt a gyötrő fej- és hátfájásuk. Ez a fajta táplálkozás egyébként életmódként is folytatható, kicsit kevésbé szigorú formában, amit a Testkontroll foglal össze.

[caption id="" align="aligncenter" width="380"] Ezt ne válasszuk
[/caption]

Kalóriák

A másik megoldás a kalóriák számolása. Ha összhangban van a bevitt és az elégedett kalóriák mennyisége, akkor nem hízunk. Ha számolgatjuk, mennyit fogyasztunk és mennyit égetünk el, és ezt egy kis mozgással is megsegítjük, szintén fogyni fogunk.

Gyors és látványos fogyókúrák, léböjtkúrák, tippek és érdekességek cikkünkben >>>

Minden diéta a Mindmegettén >>>

Tippek diétázóknak >>>

Vezess fogyinaplót! >>>

Jó diétázást kívánunk!
 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!