Gazdaság

2014.09.04. 12:26

Előadások az online mezőgazdasági kereskedelemről

Mezőgazdasági termelők, szakemberek számára kínál hiánypótló, aktuális és korszerű tudásanyagot az online mezőgazdasági piactér, a Magro.hu szeptember elején, Györkönyben. (x)

Promóció

Szeptember elején a Magro.hu mezőgazdasági piactér szakértői „Gazdag Gazda” címmel meghirdetett, hiánypótló előadássorozaton mutatják be a sikeres mezőgazdasági kereskedelem ma már elengedhetetlen praktikáit.

A szeptember 9-én, kedden Györkönyben megrendezésre kerülő rendezvény korszerű és hasznos tudásanyagot nyújt azon mezőgazdasági termelők, felvásárlók, feldolgozók és gyártók számára, akik érdeklődnek az internetes kereskedelem és marketing iránt és szeretnének megismerkedni a hatékony adásvétel ezen módjával.

A mára a gazdasági sajtóban a mezőgazdasági piac szakértőjeként számon tartott Magro.hu munkatársainak előadását pályázatíró tanácsadó és ártárgyalási szakértő előadásai egészítik ki és szóba kerülnek a felnőttképzés agrárágazati lehetőségei is.

A „Gazdag Gazda” 4 helyszínes rendezvénysorozat előadásai mind témájában, mind előadásaiban a legújabb és leghasznosabb információkat nyújtja a jelenlévőknek. Gyakorlati példákon keresztül mutatja be a gazdáknak, őstermelőknek, családi gazdaságoknak, kereskedőknek, hogyan és hol tudják termékeiket, avagy szolgáltatásaikat hatékonyan népszerűsíteni.

További előadások szólnak arról, hogyan értékesítsék terményeiket mesterfokon jó tárgyalási technikákkal, milyen pályázati, támogatási lehetőségek nyílnak meg a következő években, milyen szabályokra ügyeljenek a pályázatíráskor, hogyan kezeljék a kifogásokat az árak tárgyalása során és honnan szerezhetik a legjobb információkat a felvásárló cégek a jó döntéseikhez, valamint hol és milyen lehetőségek közül választhatnak, ha felnőttképzésben szeretnének részt venni.

A hatékony kereskedelem szerves részét képezik a termelést elősegítő korszerű mezőgazdasági épületek és azok fejlesztése, így a mezőgazdaságban érdekelt építőipari cégek is csatlakoztak a rendezvénysorozathoz.

A konferencián résztvevők ajándékba kapják a Magro Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal. Illetve a résztvevők közül kisorsolnak helyszínenként, így Györkönyben is egy 40.640 Ft értékű PFEUFFER GT1 halom hőmérő pálcát a Landasin-Agrogazda Kft. felajánlásával!

A rendezvénysorozat szeptember 9-én állomásozik Györkönyben.

További információ az előadókról és jelentkezés a www.magro.hu/rendezvenyek oldalon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!