órákig műtötték

2019.03.21. 10:08

Csavarokkal rögzítették Marsi Anikó lábát

A jelek szerint kemény fából faragták Marsi Anikót. Súlyos balesete és többórás műtétje után ha rajta múlna, már ma munkába állna. Ám az orvosa még pihenésre inti.

Forrás: TV2

Jókedvűen – és a fájdalomcsillapítóknak hála teljesen fájdalommentesen – várja kórházi ágyán Marsi Anikó, hogy végre hazamehessen. A Tények műsorvezetője a hét elején súlyos balesetet szenvedett. Elbotlott egy járdaelemben, az esés miatt pedig eltörte a bal combcsontja.

A Bors a siófoki kórházban látogatta meg a műsorvezetőt.

Ha nem lenne combtól az ujja végéig begipszelve a bal lába, semmi sem utalna arra, hogy mekkora volt a baj még pár nappal korábban – számolt be a lap.

Ágyáról már felállhat, sőt muszáj is neki, tegnap végre fürödni is tudott már egyedül. Kipihenten, kisminkelve és frissen mosott hajjal várta a látogatókat.

„A fiúkért mentem az iskolába, és annyira magyaráztam az egyik anyukának, hogy nem figyeltem, hová lépek. Átestem egy térdig érő betonoszlopon, és talán egy másikra meg rá, de arra nem emlékszem, csak a nagy puffanásra”

– mesélte a Borsnak a műsorvezető.

A kórházban megműtötték.

A combcsontja tört, közvetlenül a térde fölött, egy darab le is vált belőle.

Több órán keresztül operálta dr. Nagy Gábor traumatológus főorvos, végül csavarokkal rögzítették a helyére a szétvált csontokat.

„Hat-nyolc csavar van most bennem, pontosan nem is tudom, mennyi. Azt hittem, ezek után legalább jövő hétig bent leszek, és nem is bántam. Letöltöttem egy csomó könyvet, jó a kaja, tulajdonképpen pihenek itt bent”

– mondta nevetve a műsorvezető, aki annyira hősie­sen viseli sérülését, hogy ha tehetné, már ma este a Tényeket vezetné a Róna utcából.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!