Beszédes kép

2022.05.30. 10:00

Ez a fotó mindent elmond: így vigasztalódik Shane Tusup a szakítás után

Az edző hatalmas mosollyal pózolt a kamera előtt.

Nemrég bombaként robbant a meglepő hír, miszerint Szabó Zsófi és Shane Tusup, akiket sokan álompárnak tartottak, szakítottak. A rajongók, követők értetlenül álltak a helyzet előtt, hiszen a közös tetoválás és a mesébe illő eljegyzés után inkább az esküvő részleteit várták volna. Úgy tudni, a szakításhoz végül Shane Tusup természete vezethetett.

Fotó: Máté Krisztián / Ripost

Zsófi azóta ugyanúgy dolgozik tovább – valószínűleg ezzel is elterelve a figyelmét –, illetve lovagolt is már egyet kedvenc lován, Vigón, ami segíthetett neki kiszakadni egy kicsit a mindennapokból.

És hogy hogyan vigasztalódik Shane Tusup? Úgy tűnik, hogy nem egyedül búslakodik, hanem inkább társaságban igyekszik újra magára találni. Az edző ugyanis nemrég Instagram-oldalán egy új fotóval jelentkezett, amelyen széles mosollyal pózolt. Barátaival éppen egy lovaspóló meccset játszottak, s mint írja, csodálatos élmény volt számára - írja a Ripost.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!