Bulvár-celeb

2023.03.18. 12:47

Hosszú Katinka a jövőjéről beszélt

Megmutatta várandós pocakját.

Forrás: AFP

Fotó: Kisbenedek Attila

Hetek óta tart a találgatás arról, valóban gyereket vár-e az úszóklasszis. Hosszú Katinka csütörtökön elérkezettnek látta az időt arra, hogy hivatalosan is bejelentse: anyai örömök elé néz.  Arra a kérdésre is megvan a válasz, hogy láthatjuk-e még versenyezni. Az úszónő egy korábbi interjúban úgy nyilatkozott, hogy ha családot alapít, nem tér vissza az úszáshoz, csakis az anyaságra koncentrál.

 

Amint elérkezettnek látom az időt a családalapításra, a szülés után nem fogok visszamenni úszni.

 

Tudom, hogy a nagyvilágban rengeteg példa akad arra, hogy profi úszónők ugyanúgy versenyszerűen folytatják a versenyzést, miután szültek és anyává váltak, én azonban nem szeretnék közéjük tartozni. Ennek egyszerű oka van: maximálisan szeretnék a családomra koncentrálni, nem akarok elvenni tőlük tartalmas, érdemi időt. Pontosan tudom, mennyi edzésre van szükségem ahhoz, hogy a világon a legjobb úszó legyek, ez pedig elvenné az időt a családomtól. Nem szeretnék az az édesanya és feleség lenni, aki naponta 8-10 órát távol van a családjától. Az rengeteg kiesett idő, amit anyaként nem tudnék pótolni – nyilatkozta korábban a hot! magazinnak, melyet a life.hu idéz.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában