Bulvár-celeb

2023.03.30. 10:00

Ismert nőcsábász vetette ki a hálóját Szabó Zsófira?

Bókay Gergő Nádai Anikóval és Weisz Fannival is párkapcsolatban volt.

Forrás: Bors

Most pedig feltűnt Szabó Zsófi Instagram-oldalán, és lelkesen szívecskézik mindent – szúrta ki a Bors.

A tavasz beköszöntével talán a szerelem ismét utoléri Szabó Zsófit, akinek új vezérrajongója akadt. Az illető minden egyes bejegyzése alatt jelentkezik egy lájkkal. Ez pedig azért érdekes, mert nem random imádóról van szó, hanem Weisz Fanni, valamint Nádai Anikó expárjáról, Bókay Gergőről.

Weisz Fanni
Forrás: Instagram

Ő is tévés, tehát lehet, hogy csak a kollegalitás szüli a kedveléseket, ám az mrbky álnevet használó Gergő január előtt nem igazán szívecskézte Zsófi bejegyzéseit, azóta viszont szinte mindet.

Nem lenne példa nélkül álló, hogy Zsófi szerelembe esik, miután valaki hevesen udvarolni kezd neki az Instagramon. Shane Tusup ugyanis az Instán kezdett heves lájkolásba és udvarlásba Zsófi képei alatt, aminek az lett az eredménye, hogy randizgatni kezdtek. Össze is jöttek, de nagyjából 10 hónapja egy elmérgesedett vita után az úszóedző visszakapta az eljegyzési gyűrűt, és lapátra került.

Bókay korábban Weisz Fanni modell párja volt, 2020 októberében vállalták fel a szerelmüket, fél év után össze is költöztek, tavaly év elején azonban váratlanul bejelentették a szakításukat.

 

Nádai Anikó és Hajmásy Péter

A sors fintora, hogy közben Fanni exférje, Hajmásy Péter, valamint Gergő volt barátnője, Nádai Anikó nemcsak hogy egymásra találtak, de közös gyermekük is született, és azóta is boldogan élnek együtt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában