Bulvár-celeb

2023.07.01. 12:00

Nagy a zűr LL Junior körül: részegen posztolt, zaklatottan beszél a magánéletéről

Az utóbbi napokban igencsak kiborult a rapper.

MW

Forrás: Ripost

Fotó: Máté Krisztián

L.L. Junior hol a kislányáról készült meztelen képek miatt magyarázkodik, hol részegen posztol a TikTokra meggondolatlan kijelentéseket, ahogy a Bors is írja cikkében, hol pedig a 300 milliós családi házának medencéjében szomorkodik. 
A rapper imádja a gyermekeit, de úgy alakult a magánélete, hogy mindkét gyermekének édesanyjával megromlott a kapcsolata. Így hiába a többszáz milliós luxusotthon, ha fiát és kislányát is ritkán láthatja.

Az utóbbi napokban lelki hullámvölgyben lévő Junior imádja mindkét gyermekét és sajnálja, hogy nincsenek állandóan vele. 

Harmadik gyermeke, a kis Dávidka halála után sokáig úgy tűnt, Junior képtelen megbocsájtani első feleségének,  fiai édesanyjának. 

Forrás: Instagram

Közben megszületett második feleségétől a kislánya, Lili, de Körtvélyessy Kingával hiába akarták szinte mindenáron helyrehozni házasságukat, végül tavaly decemberben beadták a válási papírokat. Bármennyire rajongással szereti is gyermekeit, ők jelentik számára az életet, a válások után Lacika és Lilike felváltva vannak a szülőknél - írja a Ripost.

Inkább a híd alatt a gyerekekkel, mint a világ vagyona nélkülük. Hiányzik a családom…

- írta ki fájdalmát Instasztoriban a rapper.

L.L. Juniorra a gyönyörű fiatal Dárdai Blanka személyében nemrég újra rátalált a szerelem. De vele is hol szakítanak, hol kibékülnek. Mindenesetre árulkodó, hogy a barna szépségről újabban megint nem posztol Junior. Blanka új dala azonban sokatmondó a szerelmükről: "Kicsinálsz! Gyere, bújj vissza hozzám"

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában