Bulvár-celeb

2024.03.08. 06:35

Egy rajongó állítja: Marics Peti és Tóth Andi újra egy párt alkot

Beindultak a pletykák, hogy az énekesek felmelegítették a tavaly széthullott kapcsolatukat.

MW

Tóth Andi és Marics Peti a Sztárban Sztár műsorában jelentette be a szakításukat

Fotó: Máté Krisztián

Tóth Andi és Marics Peti szinte pontosan egy évvel ezelőtt szakítottak, ám némelyek szerint nem elképzelhetetlen, hogy újra egy pár legyenek. Hogy erre mennyi esély van, nem tudni, mivel a szétválásuk nem zajlott túl szépen, de akadnak olyan rajongók, akik szerint a „színfalak mögött” alakul valami Andiék között.

Tavaly a Sztárban sztár műsora közben jelentette be a páros, hogy vége köztük mindennek, és bár a miértet nem árulták el, Andi tudatta, hogy ő volt az, aki lezárta a kapcsolatukat.

„Igen, szakítottunk. Annyit kértem Marics Petitől, hogy az utolsó három adást kérem kulturáltan és békességben végigcsinálni. Nem rólunk van szó, hanem a műsorról. Ez nem történt meg, sőt meg is nehezítette nekem ezt az utolsó adást, de mindegy is. 

Igyekeztem nem kimutatni, megtörtént, levette mindenki, semmi baj. Ezáltal szeretném megköszönni ennek a drága Marics Peti közeli barátnak, aki nyilatkozott erről undormány módon. Nyilván ha az én barátaimat kérdezik, egész másról szólna ez a cikk, de ezzel nincs is baj. 

Annyit szeretnék azért elmondani, hogy aki szakított, az én voltam” – fogalmazott akkor Andi, majd a Borsnak is megerősítette a híreket.

Amikor még boldog volt együtt Tóth Andi és Marics Peti
Forrás: Instagram
Forrás: Reddit

A minap a Redditen az egyik felhasználó sokak meglepetésére határozottan állította, hogy a fiatalok újra együtt vannak. Azt is megjegyezte, hogy az információját a Facebookról szedte, ahol látta, hogy megjelölték egymást egy posztban Andiék. Nyilván ez már elgondolkodtató, hogy csupán rajongói oldalakról van szó, hiszen sem Peti, sem pedig az énekesnő nem szokta kiteregetni a magánéletét.

Facebookon láttam, hogy újra együtt vannak – ezt hogy kell érteni? Megjelölték egymást a kapcsolati státusznál? Vagy milyen formában találtad a FB-on, hogy együtt lennének?

– írta azonnal a poszthoz valaki. Erre jött a válasz, hogy igen, valóban így látta az interneten. Sajnos a fentiekre bizonyíték azóta sem található a Facebookon, de ez még persze semmit sem jelent. A reménykedő rajongóknak ugyanis még van egy jó hírünk – hogy mi az, kiderül a Bors cikkéből.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában