Bulvár-celeb

2024.04.12. 12:15

Kóbor János özvegye élő adásban sírta el magát

Több mint két év után sincs túl imádott férje elvesztésén Kóbor János özvegye.

Forrás: TV2

Több mint két évvel ezelőtt halt meg Kóbor János, az Omega frontemberének özvegye és lánya a hosszú idő ellenére még mindig küzd a gyász feldolgozásával. Lénának nagyon gyorsan fel kellett nőnie, hogy lélekben is támogatni tudja édesanyját, a továbblépés rögös útján viszont gyakran édesapja emlékéhez nyúl segítségért. A ma már 17 éves lány ugyanis többször lépett már színpadra a Gyöngyhajú lány balladája című musicallel, nemrég születésnapján pedig egy újabb megható gesztussal emlékezett meg legendás édesapjáról - mesélte el a Mokka vendégeként.

Apukám hagyománnyá tette, hogy amióta megszülettem anyunak mindig vett egy hatalmas virágcsokrot, de úgy, hogy amikor anyu reggel felkelt, akkor már ott volt az ágy mellett

– mesélte Léna a Mokkában hozzátéve, ezt a szokást szerette volna továbbvinni, így most születésnapján már ő vett virágot édesanyjának megköszönve, hogy megszületett.

Ez annyira megható és tavaly még egy levelet is írt. Egy levelet a mennyből

– mesélte könnyek között Kóbor János özvegye.

A nehéz időszak feldolgozására Kóbor Léna „csodaszere” egész egyszerűen az, hogy sosem hagyja magát unatkozni. Az életvidám lány elárulta, az iskola mellett rendszeresen áll színpadra, hamarosan befejezi a jogosítványát és az utóbbi időben saját dalokon is dolgozik így nem kizárt, hogy apja nyomdokaiba lép majd - hangzott el a TV2 műsorában.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában