időjárás

2017.12.26. 15:37

Többnyire napos idő lesz szerdán

Címkék#időjárás

Esőre csak estefelé lehet számítani a nyugati határnál. A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, de északon hidegebb lehet.

Kedd délután keleten még sok lehet a felhő, az északi hegyek környékén és a Kisalföldön ismét köd és rétegfelhőzet képződhet, szitálás sem kizárt. A déli szelet a Dunántúlon kísérhetik élénk lökések – áll az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzésében.

Szerdán az Északi-középhegység térségében és északnyugaton kialakult köd várhatóan gyorsan feloszlik, a változó, főleg magasszintű felhőzet mellett többórás napsütésre számíthatunk, számottevő eső csak estefelé alakulhat ki a nyugati határnál.

A déli, délkeleti szelet többfelé, főként északnyugaton kísérhetik erős lökések. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet -1 és +5 fok között valószínű, gyenge fagy a Duna-Tisza közén és az északi völgyekben lehet.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 9 és 14 fok között alakul, de az északi, tartósabban ködös tájakon csak 4-7 fok várható.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!