Bulvár-celeb

2021.10.19. 06:01

Így állt fejre egy autó az autópálya bevezetőjénél (videó)

Az M1–M7-es közös szakaszán történt baleset rosszul néz ki, de a sofőr szerencsére megúszta.

Érd, 2013. július 19. Torlódás egy baleset miatt az M7-es autópálya Balaton felé vezetõ oldalán az M0-ás autóút és az érdi csomópont között 2013. július 19-én. Az Útinform korábbi tájékoztatása szerint egy kisteherautó és három személyautó karambolozott a 17-es kilométernél.

Forrás: MTI

Fotó: Mihádák Zoltán

A Magyar Közút közzétette azokat a felvételeit, amelyeken jól látható az a baleset, amelynek következtében 2021. október 14-én, csütörtök reggel négy kilométeres forgalmi dugó alakult ki az M1–M7-es bevezető szakaszán.

„Egy személyautó nagy erővel csapódott a szalagkorlátnak, majd felborult. Szerencsére többen is azonnal megálltak, azonkívül, hogy rögtön a bajba jutott sofőrnek nyújtottak segítséget, profi módon zárták a baleseti helyszínt, bevédve a balesetet szenvedett férfit” – írja a Magyar Közút közösségimédia-bejegyzésében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés

A sofőr az útellenőrnek elmondta, hogy a felvételen is látható másik autóval a holttérben koccantak, ezért szaladt ki a sávból és ment neki a szalagkorlátnak.

Az arra járó rendőrök, mentők és egy egészségügyi dolgozó is megállt, hogy segítsen, utánuk pár perccel érkeztek meg azok a mentők, rendőrök, katasztrófavédők és útellenőrök, akiket riasztottak a helyszínre.

Annak ellenére, hogy a balesetes jármű háromszor is megpördült, a vezető nem szenvedett komolyabb sérülést.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!