Fájdalmas

2023.12.08. 23:09

Tragédia a Vári szalagavatóján: nem tudták megmenteni az oktató életét

Megrendítő tragédia árnyékolta be a kiskunhalasi Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium péntek esti szalagavatóját. Az eseményen az iskola egyik köztiszteletben álló, szeretett oktatója rosszul lett. Életéért hosszasan küzdöttek a mentők, de már nem tudták megmenteni - írta a Baon.

MW

Illusztráció

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

Rosszul lett egy oktató a Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium pénteki szalagavató ünnepségén. A kiérkező mentők hosszú időn keresztül próbálták stabilizálni az állapotát, de nem tudták megmenteni - írta a Baon.hu. 

A Kiskunhalasi Szakképzési Centrum Vári Szabó István Szakképző Iskola és Kollégium az alábbi közleményt juttatta el a Baon szerkesztőségébe:

„Az intézmény szalagavató ünnepségén egyik Oktatónk fellépését követően rosszul lett. A kiérkező mentők hosszasan küzdöttek Kollégánk életéért, de sajnos nem tudták megmenteni. Az Iskola a nagy tisztelettel övezett Tanárát saját halottjának tekinti. További információt csak a Család hozzájárulásával közlünk” – olvasható a Dr. Komáromi Szilárd igazgató által jegyzett közleményben.

Helyszíni információk szerint a szalagavatónak otthont adó Dékáni Árpád Technikum sportcsarnokához egy másik mentőt is hívtak, mert egy diák is rosszul lett. Őt a kiérkező mentők a helyszíni ellátást követően a kiskunhalasi kórház sürgősségi osztályára szállították.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!